dinsdag 20 december 2011

1000xdank. The winner is ....

Met al die drukte zijn we vergeten een aantal personen ,officiëel en op papier, te bedanken. Zonder deze mensen was het promomateriaal dat we nu hebben er niet geweest. Here are the votes of the shiatsu4life team:

- 10 points for Joep Geelen van findyourlogo.com. Hij heeft niet alleen de originele, ludieke logo gratis ontworpen. Ook de layout van de flyers en de affiches heeft hij bedacht. Bovenop heeft hij een groot deel van de drukkosten op zich genomen. 

-10 points voor Johan Bringmans van TUI.  Hij slaagde erin een drukker te vinden die bereid was T-shirts  met onze naam en logo te bedrukken. 25 prachtexemplaren is hij speciaal gaan halen in Antwerpen en ons persoonlijk komen brengen in het zwembad van Diest. Allemaal gesponserd door TUI. Mooi gebaar , mooie mens, maar vooral heel invloedrijk want dit alles heeft hij op één week tijd kunnen regelen!
Advies van de drukker :
"Tip voor volgende keer: graag een paar weken vroeger aan beginnen...

- 10 points voor de Belgishe Shiatsu Federatie om het drukwerk deels te willen sponsoren. In het bijzonder dank aan Frans Copers, voorzitter van de BSF. Hij stond van van in het begin achter ons. Meer info over shiatsu kan je vinden op www.shiatsu.be.


 - 1000 kisses en knuffels aan Wouter en de kindjes. Om de huishoudtaken over te nemen, de kinderen toch van iets of wat deftig voedsel te voorzien en het gevoel van verwaarlozing door hun moeder op te vangen.

- een dik applaus voor onszelf , Kerstin en Marjan , als enige twee organisatoren  van dit project !


1 opmerking: